SOS TATARSKI ulubiony :)

czwartek, 12 kwietnia 2012

Kojarzy mi się głównie z Wielkanocą. Pasuje do wszystkiego - jak się wielokrotnie przekonałam - nie tylko do mięs ;) Smakuje dobrze z jajkami, niezdrowymi frytkami itp. 
Ja lubię go nawet na zwykłych kanapkach!


Potrzebujemy:

- mały słoik grzybków marynowanych,
- 6-8 ogórków konserwowych,
- 4 jajka ugotowane na twardo (kat. 0)
- majonez
- sól, pieprz

Jak robimy:

1. Siekamy wszystko bardzo drobno lub miksujemy
2. Dodajemy 1/2 słoika majonezu tj. ok 200 ml 
3. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem
4. Mieszamy wszystko razem i smacznego ;)



Przepis bierze udział w akcji:



1 komentarze:

Alice ;* pisze...

Nie próbowałam połączenia z frytkami ale pewnie jest dobre ;)

Prześlij komentarz

Wegetari-anka Copyright © 2009 Special Thanks to Bread Machine | Exercise Equipment | CTR Theme by Blogger Templates